Erkende Fleurop bruidsbloemist

Volg ons via

Klantbeoordeling van Anko & Martine uit Veenendaal

Op je trouwdag wil je dat alles er prachtig uitziet. Daar hoort een mooi trouwboeket/bruidswerk bij. Bij Roelofsen Bloemen hebben we een prettig intake gesprek gehad waarbij we onze ideeën en wensen konden aangeven. Bij het vakkundig advies van het samenstellen van de verschillende bloemen, vormgeving en kleuren hadden we gelijk een goede indruk. De themakleur rood zou zelfs in de corsages in een klein detail terugkomen. Daarna was het spannend wat ze er ervan zouden maken.

Het is in één woord SCHITTEREND geworden. Alles perfect passend bij elkaar. We hebben veel positieve reacties gekregen over de gehele combinatie van de mooie bloemen en kleuren.

Op de ochtend heeft Roelofsen zelf de bloemen op de trouwauto bevestigd, de corsages voor de daggasten werden later op de ochtend op de locatie gebracht en het haarbloemstukje mocht tot in de avond in de koeling blijven liggen. Alles verliep prettig en volgens afspraak.

Daarom Roelofsen Bloemen enorm bedankt voor de goede service en de prachtige bloemen op onze trouwdag; een aanrader voor iedereen die zo’n bijzondere dag prachtig aangekleed wilt hebben.


“ Het is in één woord SCHITTEREND geworden. Alles perfect passend bij elkaar. We hebben veel positieve reacties gekregen. ”

Anko en Martine geven onze diensten een 10,0 (max: 10). Bruidsbloemen in Veenendaal.


Op zoek naar prachtige bruidsbloemen of een onvergetelijk bruidsboeket?

Laat ons weten wat je zoekt of bel ons op: 0318-555725