Erkende Fleurop bruidsbloemist

Volg ons via

Over bruidsbloemist Roelofsen Bloemen

Over bruidsbloemist Roelofsen Bloemen

De dag van je leven is aanstaande: jullie gaan trouwen! Een prachtige dag waar de bloem als versiering ook een belangrijke rol heeft. Denk aan corsages, kerkversiering, autoversiering en het bruidsboeket. Op elke foto in uw trouwalbum komen de bloemen straks terug. Dat moet dus kwaliteit van de bovenste plank zijn. Bruidsbloemist Roelofsen Bloemen heeft alles in huis om jullie trouwdag op het gebied van bruidsbloemen onvergetelijk te maken.

Roelofsen Bloemen is een bruidsbloemist in Veenendaal en Maarssen met vier bloemenwinkels. Met ruim veertig jaar ervaring tussen de bloemen zijn we sinds 1977 uitgegroeid tot een goede bloemenspeciaalzaak in de regio Veenendaal en Maarssen.

Klanten komen naar Roelofsen Bloemen vanwege de creativiteit, de vakkundigheid en het beroepsenthousiasme van onze medewerkers en de versheid en grote rijkheid aan kleuren van ons aanbod. Voor alles op het gebied van (bruids)bloemen kun je bij ons terecht. Laat ons weten wat voor een bruidsboeket en eventuele andere bruidsbloemen je zoekt; neem contact met ons op.

Voor meer over ons en onze winkels in het algemeen kun je terecht op: RoelofsenBloemen.nl


Bloemen voor je trouwdag;

Bruidsbloemist Roelofsen Bloemen heeft alles in huis om jullie trouwdag onvergetelijk te maken op het gebied van bruidsbloemen. Onze medewerkers zetten jouw wensen om in het bruidsboeket van je dromen. Ze adviseren vakkundig over de vele mogelijkheden voor je persoonlijke bruidsboeket en de andere versieringen.

Weet je nog niet (helemaal) wat je wilt? Geen probleem; bij ons ben je verzekerd van een grote diversiteit aan creatieve decoraties, bruidsboeketten en versieringen en een vakkundige advisering. Maak een afspraak. Jullie zijn van harte welkom in een van onze winkels, ook buiten onze reguliere openingstijden!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies of bel ons op: 0318-555725


Wat bruidsparen die u voorgingen over ons zeggen…

Klantbeoordelingen bruidsboeketten Veenendaal

 • Nathan & Lindsey

  “ Precies zoals wij gehoopt hadden. Een tien voor het prachtige resultaat! ”
 • Lennard & Anne

  “ We zijn heel blij dat we het boeket en de corsages bij Roelofsen hebben laten samenstellen. ”
 • Bert & Lisette uit Veenendaal

  “ Van ons krijgt Roelofsen Bloemen een dikke 10 op alle mogelijke aspecten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. ”
 • Anna Uittenbogaard uit Veenendaal

  “ Ondanks dat echte veldbloemen in die tijd niet geschikt waren, wist Manitha bloemen te vinden die hierbij pasten. ”
 • Bart & Heidi uit Veenendaal

  “ Roelofsen is zeker een aanrader voor bruidsbloemen, aandacht voor wat je wilt met daarbij een goed advies, wat geleid heeft tot een prachtig resultaat! ”

Bekijk alle klantbeoordelingen