Erkende Fleurop bruidsbloemist

Volg ons via

Klantbeoordeling van Christiaan & Janneke uit Veenendaal

Als je gaat trouwen heb je nogal veel aan je hoofd. Alles moet geregeld worden en omdat je doorgaans maar een keer trouwt moet alles perfect zijn. Onze ervaring is dat Roelofsen echt alles regelt op bloemengebied, en dat het allemaal top geregeld is! Ze nemen (als je dat op prijs stelt) alles uit handen, behalve je persoonlijke voorkeuren en smaak.

De bloemen voor de bruid, de corsages voor daggasten, de aankleding van de trouwlocatie en de bloemen op de auto: Roelofsen heeft echt alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Het hele proces verliep erg prettig. Vanaf het leuke intake gesprek waar ze erg openstonden voor onze ideeën en wensen tot aan de dag zelf, alles liep even gesmeerd.

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten. Niemand zijn pak of haar jurk werd verpest omdat ze de corsages heel slim met magneetjes vastklikken en niet lopen te hannesen met spelden… En ook Buitenplaats Amerongen, die normaal een andere bloemenleverancier heeft, was erg onder de indruk. Overigens bleek hun eigen ‘huisbloemist’ vele malen duurder te zijn.

Kijk naar de foto’s en oordeel zelf! Roelofsen Bloemen is wat ons betreft een aanrader voor iedereen in de regio.


“ Onze ervaring is dat Roelofsen echt alles regelt op bloemengebied, en dat het allemaal top geregeld is! Wat ons betreft een aanrader. ”

Christiaan en Janneke geven onze diensten een 9,0 (max: 10). Bruidsbloemen in Veenendaal.


Op zoek naar prachtige bruidsbloemen of een onvergetelijk bruidsboeket?

Laat ons weten wat je zoekt of bel ons op: 0318-555725